postaje frustriran

Rakitić ne može više slušati o svom odlasku iz Barcelone: Jedva čeka da završi prijelazni rok…

09.08.2019 u 09:50

Bionic
Reading

Dnevnik El Mundo Deportivo iz svojih izvora saznao je kako Ivan Rakitić postaje frustriran svakodnevnim napisima o svom odlasku iz Barcelone te još odlučnije namjerava braniti svoje mjesto u svlačionici…

Podsjetimo, 31-godišnji hrvatski veznjak bio je prošle sezone jedan od najkorištenijih nogometaša kod Ernesta Valverdea, no dolazak Frenkieja de Jonga, kao i želja Barcelone da pod svaku cijenu vrati Neymara dovela ga je u situaciju da se vjeruje kako ga je klub spreman prodati ovog ljeta i zaraditi na njemu 50 milijuna eura.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako je Rakitić u nekoliko navrata naglasio da mu je jedina želja ostati na Camp Nouu te da ima podršku trenera i uprave oko toga, glasine o njegovom odlasku ne prestaju.

Ivan je navikao da se o njemu piše na takav način u medijima, no dnevnik El Mundo Deportivo iz svojih izvora saznaje da je postao frustriran čitajući o sebi kao o valuti za dovođenje Neymara i to svakodnevno.

Naš reprezentativac zbog toga će još odlučnije braniti svoju poziciju unutar svlačionice Barcelone, s kojom još jednom želi osvojiti trostruku krunu, kao 2015. godine, u svojoj prvoj sezoni s Kataloncima.

Dakle, Rakitić jedva čeka da završi ljetni prijelazni rok kada će glasine napokon prestati, a zamijeniti ih bavljenje onim što se događa na travnjaku…