I UPOZORAVA KATALONIJU

Rakitić 'lud' za Messijem: Granica ne postoji!

25.11.2014 u 09:16

Bionic
Reading

Na press konferenciji uoči dvoboja s ciparskim APOEL-om Ivan Rakitić ponovo je biranim riječima govorio o Lionelu Messi, a također i upozorio javnost na opasnost ovog gostovanja za Barcelonu...

Nakon spornog intervjua za argentinske medije u kojem je dao naznačiti mogući odlazak iz Barcelone, situacija oko Lionela Messija za vikend se smirila. Tri pogotka Sevilli, srušen rekord po broju postignutih golova u Primeri te silne pohvale uprave, suigrača i navijača učinile su da se riječi koje su zabrinule Katalonije zaborave.

Među onima koji su ispalili pregršt velikih komplimenta na račun Lea bio je i Ivan Rakitić koji je prošli tjedan rekao kako se radi o najboljem igraču svih vremena, s kojim bi rado zajedno igrao čak i na Mjesecu.

Uoči sudara s APOEL-om u Ligi prvaka naš reprezentativac ponovo je stao pred medije i ponovo se morao osvrnuti na aktualnu temu.

'Riječi nisu dovoljne kad je u pitanju Leo. On je čisti nogomet. Biti uz njega je nešto čime se treba ponositi. Da barem zabije još 200 golova, on to želi. Treba mu dati sve nagrade, on je jedinstven na ovom svijetu. Ako Bog da i zdravlje ga posluži, nema granice,' izjavio je Ivan Rakitić pa se osvrnuo na utakmicu koja čeka klub na Cipru:

'Poznajem povijest ovog kluba, jer sam već igrao u europskim kvalifikacijama s njim dok sam bio u Schaleku i znam koliko se tamo dobro radi, ovi rezultati nisu slučajnost. Imam prijatelja koji igra u ciparskoj ligi i ovdje publika radi veliki pritisak. Morat ćemo odigrati utakmicu bez pogreške.'

'Imali smo važne promjene u momčadi i sada radimo kako bismo vratili samopouzdanje i dobar osjećaj. Nije normalno za jednu takvu veliku ekipu da zamijeni sedam ili osam igrača. A u utorak nas čeka novi test,' zaključio je Rakitić te također priznao da je Xavi i dalje šef veznjaka u ekipi, iako ga je izgurao iz prvih 11.