NAJNOVIJE 'ORUŽJE' IZ ADIDASA

Rakitić ih već ima: Kopačka Predator s pet ubojitih zona!

28.05.2012 u 17:55

Bionic
Reading

Tvrtka Adidas predstavila je PREDATOR® LETHAL ZONES ili, nogometnim riječnikom rečeno, ultimativne kopačke za kontrolu igre u kojima će na Euru igrati hrvatski veznjak Ivan Rakitić

Tako je legendarna kopačka dobila veliko pojačanje - pet 'ubojitih' zona za potpunu kontrolu igre, za brzi dribling, za savršen prvi kontakt s loptom, za postizanje željene brzine prilikom udarca na gol, za otvaranje igre dugim dodavanjem te zonu za precizno dodavanje lopte.

U kvalitetu kopačke uvjerili su se poznati nogometaši svjetske klase kao što su Van Persie (Arsenal FC), Xavi (FC Barcelona), Nasri (Manchester City FC), Nani (Manchester United FC) i Di Maria (FC Real Madrid) koji su dobili priliku testirati kopačke i pridonijeti njezinom razvoju.

Jedan od naših najpoznatijih nogometaša i reprezentativaca Ivan Rakitić pridružio se listi slavnih koji nose Predator®, a u njima će zaigrati i na predstojećem Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Zone na kopačkama Predator® podupire Hybridtouch koji kombinira prednosti kože i sintetike za potrebni osjećaj udobnosti, stabilnosti i kvalitete u svim vremenskim uvjetima. U kopački se nalazi i revolucionarna konstrukcija potplata Sprint Frame  koja se može pronaći i u modelu Adidas adizero f50, a igračima nudi savršenu ravnotežu težine (225 g) i stabilnosti, kao i Traxion 2.0 konfiguraciju za prianjanje i ubrzanje.

Rakitić ocjenjuje najbolje

Kopačke Adidas Predator® Lethal zones dostupne su u svim Adidas shopovima i sportskim
multibrand dućanima od 8. lipnja. Uz kupnju kopački Predator® Adidas daruje gratis kostobrane, a u periodu od 8. lipnja do 15. srpnja svi koji napišu recenziju o kopačkama Predator® mogu osvojiti vrijedan poklon – Adidas nogometnu opremu. Za ocjenjivanje i stručni sud bit će zadužen Ivan Rakitić koji će odabrati najbolju recenziju među pristiglim radovima!

 Kopačka Adidas Predator® s pet ubojitih zona prva je kopačka Predator® s miCoach tehnologijom koja uz pomoć Speedcell uređaja mjeri trenutnu, prosječnu i maksimalnu brzinu, broj sprinteva te pretrčanu udaljenost pri normalnom i visokom intenzitetu, a podaci o igračevim performansama mogu se prenijeti na iPad, iPhone ili računalo.

'Svi koji nose kopačke Predator® imaju oružje za kontrolu igre. Radimo s profesionalnim igračima i amaterima već dugi niz godina, a s ubojitim zonama uspjeli smo podići kopačku Predator® na jednu novu razinu', izjavio je Aubey Dolan, Product manager za Predator® iz Adidasa.

DRIBBLE (Dribling) - superlagana (SL) guma omogućava optimalno prianjanje lopte za kontrolirani dribling. Rebrasta guma smještena na bočnoj strani kopačke dizajnirana je kako bi stvorila malu kontaktnu površinu s loptom te konfigurirala velik broj kratkih dodavanja raspoređenih za optimalno prianjanje lopte.

FIRST TOUCH (Prvi kontakt) - velika površina na prednjem dijelu kopačke s uvučenim rebrima stvara efekt vakuma za potpunu kontrolu, smirivanje i brzo zaustavljanje lopte.

SWEET SPOT (Mjesto udarca) - veća površina koja se nalazi na sredini kopačke omogućuje bolju rotaciju i brzinu prilikom udaranja lopte. Osnova je povezana s ispupčenim 3D rebrima koji unapređuju trenutak direktnog kontakta s loptom.

DRIVE (Vođenje lopte) ispupčeni i deblji 3D oblik na prednjem dijelu kopačke prati prirodni oblik gornjeg dijela stopala i omogućuje željeni 'odskok' lopte na veće udaljenosti. Otvara igru te pruža mogućnosti za varijacije u dodavanju.

PASS (Dodavanje) Visko elastična pjena na središnjem dijelu kopačke osigurava dosljednost u dodavanju, a 3D ljepljivi print s velikom površinom povećava vrijeme posjeda lopte za što preciznije dodavanje.