muke se nastavljaju

PSG je objavio zabrinjavajuću vijest; Leo Messi ima velikih problema i zbog toga će propustiti još jednu utakmicu...

02.11.2021 u 12:29

Bionic
Reading

Argentinska nogometna zvijezda Leo Messi (34) neće igrati za PSG u srijedu u utakmici Lige prvaka protiv Leipziga (Arenasport, MAXtv) zbog ozljede

PSG je u utorak objavio da Leo Messi 'osjeća nelagodu u lijevoj tetivi koljena i bolove u koljenu nakon sudara' te da stoga neće bit dio momčadi koja će u srijedu (3. studenog) gostovati u Leipzigu gdje PSG igra utakmicu Lige prvaka protiv Red Bulla (Arenasport, MAXtv).

Messi je zamijenjen u petak u pobjedi 2:1 nad Lilleom zbog problema s mišićima. Zabio je prije dva tjedna dva gola kada je PSG svladao Leipzig 3:2 u prvoj utakmici Lige prvaka.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +6
PSG - RB Leipzig, 3. kolo Lige prvaka, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: Ian Langsdon

Tada je prvi gol za PSG zabio Kylian Mbappe koji je u sastavu za utakmicu u srijedu nakon što se vratio treningu poslije bolesti.

PSG je vodeći u skupini A sa sedam bodova, jednim više od drugog Manchester Cityja koji igra protiv Club Bruggea u srijedu. Leipzig je posljednji, nije osvojio niti jedan bod.