ČEKA PREMIJERU

Prvi Radoševićev test protiv Kovačićeva Intera?

30.04.2013 u 14:46

Bionic
Reading

Mladi hrvatski nogometaš Josip Radošević možda bi do kraja ove sezone mogao dobiti priliku u prvoj momčadi Napolija, izjavio je njegov agent Giuseppe Bofise

Radošević još uvijek čeka na priliku u prvoj momčadi Napolija, čiji je član postao u siječnju u transferu iz splitskog Hajduka. U međuvremenu se dokazao igrama u Napolijevoj mladoj momčadi u Primaveri, prvenstvu mladih momčadi (U20) Serije A i B.

Napoli je eliminiran u prvom krugu doigravanja nakon poraza od Chieva 4:2. U toj utakmici je Radošević opet bio najbolji igrač Napolija. Zabio je jedan gol za svoju momčad iz slobodnog udarca, te je iznudio penal uz crveni karton suparničkog igrača, iz kojeg je Napoli postigao drugi pogodak.

'To je vrlo važno iskustvo za Josipov razvoj. Vrlo dobro se snašao u Napulju. Trenirao je s prvom momčadi, a već bi i njegovo pojavljivanje na klupi u prvom sastavu u završnici prvenstva bilo jako značajno. Možda bi mogao dobiti i priliku na terenu. Klub je napravio investiciju njegovim dovođenjem i želi ga učiniti što boljim igračem', dodao je agent. Sljedeću utakmicu Napoli igra protiv milanskog Intera, pa tko zna, možda baš Kovačićev klub bude suparnik na premijeri bivšeg hajdukovca.

Sljedeće godine bi trebao imati veću ulogu u prvoj momčadi?

'U ovome trenutku je prerano govoriti o njegovoj budućnosti. Momčad se u Seriji A bori za drugo mjesto i postoje važnija pitanja kojima je klub okupiran. Premještanjem u mladu momčad Josip je dobio priliku pokazati sve svoje kvalitete i sazrijevati sa svojim mnogim prijateljima iz momčadi'.