STIGLI NA SJEVER

Prvi hrvatski navijači kao egzotika u dalekom Deauvilleu

14.06.2016 u 19:53

Bionic
Reading

Iako je hrvatska nogometna reprezentacija već osam dana u Francuskoj, od čega šest u Deauvilleu, tek u utorak prvi su navijači stigli u ovaj prekrasni gradić u Normandiji

#‎navijajmokao1

U tijeku je i nagradni natječaj na društvenim mrežama (Twitter, Facebook i Instagram) koji poziva sve zainteresirane da se uključe i podrže hrvatsku nogometnu reprezentaciju fotografijom predmeta koji im donosi sreću uz objavu s #‎navijajmokao1. Svi znamo kako znanje i iskustvo ponekad nisu dovoljni te da je u životu važno imati i malo sreće. Više na http://bit.ly/Navijajmokao1.


Nakon odlične igre i važne pobjede 1:0 nad Turskom Hrvatska je gotovo osigurala plasman u osminu finala Eura. Naravno, samim time  raspoloženje među hrvatskim navijačima ide uzlaznom putanjom.

Potvrđuju to i prvi hrvatski navijači koji su došli u Deauville, gradić u Normandiji, udaljen gotovo 1600 kilometara od Hrvatske.

Svojim dolaskom na poznatu šetnicu u kombiju vrlo su brzo postali i turistička atrakcija pa su se brojni domaćini došli fotografirati s njima.

Dečki iz Crikvenice, koji na gostovanja putuju bez obzira gdje se utakmice igrale, a bili su i na SP-u u Brazilu, navijali su na prvoj utakmici u Parizu, a namjeravaju ići i na utakmice u St. Etienne te u Bordeaux.

U utorak će posjetiti i popodnevni trening, a sigurni smo da će i njihov dolazak biti još jedan mali poticaj reprezentativcima.