JELAVIĆ PRED ODLASKOM

Prvi hrvatski napadački tandem u Premiershipu?

25.11.2013 u 14:02

Bionic
Reading

Prema pisanju britanskih tabloida menadžer engleskog Premierligaša Evertona, Roberto Martinez, spreman je pustiti Nikicu Jelavića u siječanjskom prijelaznom roku, ako ništa drugo na posudbu

Međutim, to će prije svega ovisiti o tome hoće li Everton uspjeti naći zamjenu za hrvatskog napadača, koji u posljednje vrijeme samo 'grije' klupu za rezervne igrače. West Ham je klub kojem je nužno potreban jedan napadač, s obzirom da je Andy Carroll i dalje izvan pogona, te nema naznaka kada bi se mogao vratiti.

Jelavićeva briljantna serija iz lanjskog proljeća


Everton je Jelavića doveo 2012. godine za pet milijuna funti iz Glasgow Rangersa, te bi ga volio 'utopiti' za barem istu tu cijenu ili ga poslati na posudbu do kraja sezone.

West Ham je u 12 utakmica ove sezone postigao svega devet pogodaka, a jedini napadač koji je zabio više od jednog bio je Ricardo Vaz Te (2). Jelavić bi se, ukoliko se ostvari transfer ili posudba, pridružio Mladenu Petriću u redovima 'čekićara', koji je u londonski klub stigao u rujnu. Ukoliko bi dijelili svlačionicu Petrić i Jelavić bi postali prvi tandem hrvatskih napadača u engleskoj nogometnoj ligi.