ZNA GA PO DOBROME

Prvak UFC-a Dos Santos saznao ime novog izazivača

09.06.2012 u 17:07

Bionic
Reading

Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je nakon priredbe UFC on FOX 3 tko je sljedeći izazivač prvaka u teškoj kategoriji Juniora dos Santosa

Nakon što je na UFC-u 146 Junior dos santos bez većih problema obranio po prvi put svoju titulu prvaka u teškoj kategoriji u dvoboju s Frankom Mirom, a Cain Velasquez također se vrlo lako obračunao s Antoniom Big Foot Silvom u jednom od najkrvavijih mečeva u UFC-u u posljednje vrijeme, za fanove nije bilo previše dvojbe.

Odmah su krenuli s inicijativom da Dana White kao idućeg izazivača Dos Santosu dovede upravo Velasqueza.

Ovog puta Dana je MMA fanovima ostvario želju i nakon konferencije za medije koje je uslijedila poslije UFC on FOX-a 3 otkrio je ovu fantastičnu vijest.

Cain Velasquez bit će idući izazivač Dos Santosa, a njihov dvoboj trebao bi se održati ove jeseni u Kanadi. Da budemo precizniji, lokacija je Toronto, a datum održavanja UFC-a 152 je 22. rujna.

Podsjetimo, Dos Santos je postao prvakom upravo time što je Velasquezu uzeo pojas u meču koji je održan u studenom prošle godine, a trajao je svega jednu minutu s obzirom da je Cain vrlo brzo završio nokautiran.