SPEKTAKL U BEOGRADU

Prosinečki i Zvezda sa 7:0 do euforije

04.08.2011 u 22:46

Bionic
Reading

Crvena Zvezda iz Latvije je donijela prednost od 2:1, ali pred prepunim stadionom ništa nije prepuštala slučaju i s konačnih 7:0 isprašila je Ventspils

Robert Prosinečki ima svoje probleme na klupi posrnulog beogradskog velikana, ali sve dileme arhivirane su barem na jedan dan. Pod vodstvom hrvatskog stručnjaka Zvezda ponovno igra atraktivan nogomet, a to su na svojoj koži osjetili Latvijci, koji su došli s nadom u prolaz.

Bilo je i autogolova, promašen je penal, a neke situacije iznimno su mirisale na zaleđa, ali sedmica u mreži je upozorenje da su crveno-bijeli u uzlaznoj putanji.

'Momci su odigrali fenomenalno. Posjed lopte, realizacija… Osim jedne obrambene greške, sve je bilo odlično. Hvala i navijačima koji su pomogli sjajnim ambijentom. Njima idu zasluge za dominaciju, što je bila moja osnovna želja kad sam preuzimao ovaj posao. Trudit ćemo se i dalje, ali nemojte očekivati da ćemo stalno slaviti ovakvim rezultatima', prenosi Mondo.rs riječi Prosinečkog koji (uzaludno) pokušava umiriti euforiju.

Ventspils je sam otvorio seriju koja se nije zaustavila