HOĆE LI IM UPALITI?

Probuđeni Milan sanja o dovođenju Badelja i napadu na titulu!

18.10.2016 u 16:24

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama talijanskih medija, Milan će ove zime ponovo pokušati ojačati svoju veznu liniju dovođenjem hrvatskog veznjaka Milana Badelja...

Milan je posljednjih godina bio na glasu kao posrnuli velikan, bivši višestruki prvak Europe koji je daleko od puteva stare slave.

No, proradila je Montellina momčad posljednjih tjedana i nakon osam kola Serie A dijeli drugo mjesto s Romom pa su i navijačke ambicije porasle.

Iako 'rossoneri' i dalje nisu u krugu favorita za osvajanje naslova prvaka, u klubu imaju pravo sanjati o Scudettu, a jedan od načina kako povećati izglede ojačanje je momčadi sljedeće zime.

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da će Milan ponovo krenuti u lov na našeg veznjaka Milana Badelja koji im je pobjegao ovog ljeta. Standardni Čačićev reprezentativac visoko je na listi želja Vicenza Montelle koji upravo u njemu vidi potrebnu čvrstinu i kreativnost u veznoj liniji, a s obzirom da se mnogo pisalo posljednjih mjeseci da nije pretjerano sretan u redovima Fiorentine, njegov zimski transfer u ovom trenutku teško je isključiti, pogotovo ako pogledamo tablicu Serie A i vidimo 'ljubičaste' duboko u donjoj polovici...