UTAKMICA PRED VRATIMA

Problemi Milana uoči okršaja s Dinamom; ozbiljnije je nego što se mislilo...

12.09.2022 u 20:10

Bionic
Reading

Talijanski nogometni velikan Milan bit će bez Divocka Origija za nadolazeće dvije utakmice protiv zagrebačkog Dinama i Napolija jer je ozljeda belgijskog napadača ozbiljnija nego što se isprva očekivalo, sugeriraju izvješća

Belgijski napadač je početkom srpnja potpisao za 'Rossonere' i do sada je upisao samo četiri nastupa. Cijelo ljeto i početkom sezone mučio se ozljedom mišića, a tek što se oporavio zadobio je novu ozljedu zbog koje je propustio posljednji ligaški ogled protiv Sampdorije.

Milan se nadao da će se Origi vratiti na vrijeme za oglede protiv Dinama i Napolija, ali stvari nisu išle kako je planirano. Kako prenosi Calciomercato.com, Origi bi sljedećih dana trebao odletjeti u Belgiju kako bi se sastao s liječnicima belgijske reprezentacije koji su ga već liječili u razdoblju od odlaska iz Liverpoola do dolaska u Milan.

U početku se činilo da je ozljeda 27-godišnjaka lokalizirana u bedrenim mišićima, ali sada postoje indikacije da je korijen problema dublji i da je povezan s njegovim tetivama, ozbiljnijim nego što se prvo predviđalo.

Cilj je riješiti Origijevu upalu tetive, istu ozljedu zbog koje je Alessandro Florenzi morao na operaciju, što je prije moguće kako bi mu se omogućilo da se konačno skrasi u momčadi Stefana Piolija.

Milan se trenutačno nalazi na diobi prvog mjesta Serie A s Atalantom i Napolijem, dok je u prvom kolu Lige prvaka remizirao 1:1 na gostovanju kod RB Salzburga.

Utakmica između Milana i Dinama na rasporedu je u srijedu s početkom u 18:45 sati.