BRZOPLETI GAGIĆ

Priznao da je pljunuo navijača Zadra: Morao sam uzvratiti!

22.01.2014 u 10:50

Bionic
Reading

Srpski mediji prvi su pod skandaloznim naslovima izvijestili o incidentu koji se dogodi na utakmici ABA lige Zadar-Partizan kada je jedan navijač pljunuo igrača gostujuće momčadi Partizana Đorđa Gagića, ne navodeći pri tome da je neprimjereno reagirao i sam igrač koji je uzvratio istom mjerom.

Sam igrač je međutim novinarima priznao da je i on pljunuo navijača Zadra i to na nagovor trenera Partizana Duška Vujoševića. Na taj je način olakšan posao vodstvu ABA lige od kojeg se očekuje reakcija na ovaj incident.

Srpski portal Kurir-info prenosi Gagićeve riječi. 'Navijači Zadra prvi su počeli s vrijeđanjem i pljuvanjem pa sam morao reagirati'.

Na incident se osvrnuo i trener Partizana Vujošević. 'To nije bio verbalni, već tečni delikt'. rekao je Vujošević.

Kad je Gagić, koji je uzgred rečeno rođen 28. prosinca 1990. u Benkovcu nedaleko Zadra, novinarima pokušao prepričati događaj, Vujošević ga je prekinuo i pitao ga što je uradio kad su ga navijači pljuvali. 'Morao sam uzvratiti', rekao je Gagić uz osmijeh, prenosi Kurir-info.

Povjerenik natjecanja ABA lige Josip Bilić je izjavio da čeka izvještaj delegata kako bi odlučio hoće li kazniti Gagića, ali i Zadar.

'Stvarno ne želim prejudicirati konačnu odluku da me kasnije ne bi napadali kako dajem izjave koje nisu korektne. Ako delegat napiše, mi ćemo reagirati. Bio sam u dvorani, ali nisam mogao dobro vidjeti što se dogodilo', kazao je Bilić.