već sve dogovoreno

Privatnim ugovorom Barcelona dogovorila mega-transfer; tko će joj moći stati na kraj?

26.02.2018 u 09:41

Bionic
Reading

Francuski napadač Antoine Griezmann, za kojim se trgaju najveći europski klubovi, na ljeto napušta madridski Atletico. Ali ne i Španjolsku

Francuski napadač, 26-godišnji Antoine Griezmann, koji je nakon Real Sociedada obukao dres madirdskog Atletica, svojim je nastupima posljednjih godina privukao pozornost najvećih europskih klubova.

Među onima koji su ga pod svaku cijenu željeli bio je i Mourinho odnosno Manchester United. No, nakon što je Portugalac nagovorio Lukakua i Alexisa Sancheza, od Franucza je odustao.

  • +4
Antoine Griezmann Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Među zainteresiranima bili su još i madridski Real, Chelsea, ali i Barcelona.

No, prema tvrdnjama španjolskog novinara Alberta Rogea, Griezmann bi se od ljeta trebao priključiti Valverdeovoj momčadi a Barca i Atletico već su navodno postigli dogovor za ljetni transfer.

U Griezmannovom ugovoru piše kako odštetna klauzula iznosi 200 milijuna eura, s time da od ljeta ona 'pada' na i dalje vrtoglavih, ali očito Kataloncima dostupnijih 100 milijuna, pa će tako Barcelona ipak dovesti francuza po 'pristupačnijoj' cijeni.

Kada vidimo da su trenutno Suarez i Messi vodeći strijelci lige, da se Coutinho uigrava ali i da je Greizmann osmi na listi strijelaca, vjerujemo da već sada svi drhte od Barceloninog napada.

'Završeno je, iako je očigledno da ni jedna od strana to sada neće potvrditi. U Sportu smo već obaviješteni o privatnom ugovoru koji postoji između klubova i Griezmann je sto posto igrač Barcelone od ljeta', napisao je Sportov novinar Albert Roge na Twitteru.