TEŠKA OZLJEDA

Pripreme Osijeka počele lošom vijesti s treninga: Svi mu želimo što brži oporavak

03.01.2024 u 18:58

Bionic
Reading

Već prvog dana priprema NK Osijeka na treningu se dogodila teža ozljeda jednog prvotimca 'bijelo-plavih'

Riječ je o vrataru Marku Barešiću kojemu je pukla ključna kost u jednom sudaru s Domagojem Bukvićem u kojemu je 'Bare' izvukao deblji kraj dok je njegov suigrač samo u trenutku ostao ošamućen, ali se brzo stabilizirao i neće morati pauzirati u radu.

Što se Barešića tiče, on je pod stalnim nadzorom klupskog liječnika i predstojnika Klinike za ortopediju i traumatologiju dr. Ivana Lovrića i ubrzo ga očekuje operacija. Jasno je da to uvjetuje i dužu stanku od nogometa te je sasvim izvjesno da su pripreme za njega završene već prvog dana i da ga nekoliko mjeseci neće biti na terenu i u kombinacijama za momčad.

'U svakom slučaju, svi mu želimo što brži i potpuni oporavak!', poručili su iz NK Osijeka.

Podsjećamo, nogometaši Osijeka započeli su s pripremama za nastavak sezone. Na prvom okupljanju na Opus Areni pojavilo se 28 igrača. To su: Marko Malenica, Marko Barešić, Franko Kolić, Tin Sajko, Slavko Bralić, Styopa Mkrtchyan, Šime Gržan, Oleksandr Drambaiev, Luka Zebec, novopridošli Roko Jurišić, Petar Brlek, Vedran Jugović, Marin Prekodravac, Denys Garmash, Šimun Mikolčić, Petar Pušić, Amer Hiroš, Mijo Caktaš, Kristijan Lovrić, Anton Matković, Filip Živković, Domagoj Bukvić, Nail Omerović, Kristian Fućak, Ramon Mierez, Luka Branšteter, Amar Zahirović i Ivan Baković, povratnik s posudbe iz BSK-a. Darko Nejašmić je pod temperaturom, Andre Duarte će se priključiti idućih dana, baš kao i Renan Guedes koji je uplovio u bračne vode.