KRALJEVSKI STAV

Prinčevi s osmjehom istrpili novi kiks Engleza

19.06.2010 u 13:23

Bionic
Reading

Britanski prinčevi Harry i William, nisu imali razloga za oduševljenje na utakmici Engleske i Alžira. No, dečki su se očito dobro zabavljali i čini se da ih novi kiks Fabia Capella i društva kojeg nazivamo 'Gordi Albion' nije previše razočarao

Englezi nizaju remije, igraju očajno, a mediji i domaća javnost ih šibaju packama kao da je riječ o klincima koji se ni ne trude ili ne žele pobijediti. Trupe Fabija Capella, nakon 1:1 protiv SAD-a, odigrale su i očajnih 0:0 protiv Alžira, a stanje u svlačionici je sve lošije.

Tijekom posljednje utakmice na Svjetskom prvenstvu u JAR-u  Englezima nije pomoglo ni prisustvo britanskih prinčeva u VIP loži. William i Harry svjedočili su uživo novom posrtaju svoje reprezentacije, no, sudeći po fotografijama, to ih nije previše uzbudilo.

Prijestolonasljednici, sinovi princa Charlesa i preminule princeze Diane, su se dobro zabavljali, koji put pljeskom popratili dobru akciju svoje momčadi i mirno, bez puno drame i razočaranja nakon utakmice otišli svojim putem.