KUPOVINA U LEIPZIGU

Prijelazni rok nije ni počeo, a Mateo Kovačić i Chelsea dobivaju veliko pojačanje

17.12.2022 u 13:07

Bionic
Reading

Francuski nogometni reprezentativac i najefikasniji igrač RB Leipziga Christopher Nkunku novi je igrač Chelseaja, nakon što su zainteresirane strane riješile dokumentaciju i potpisale ugovor.

Nkunku (25) je odigrao sjajnu polusezonu u RB Leipzigu i privukao je pažnju brojnih velikih europskih klubova. Stoga je mogao birati u koji će klub otići, a izabrao je londonske Plavce, gdje će postati suigrač našem Mateu Kovačiću.

Kako prenosi Fabrizio Romano, sva papirologija je kompletirana i ugovori su potpisani. Nkunku je novi igrač Chelseaja, a na Stamford Bridge će stići kada okonča sezonu u Leipzigu.

Još uvijek nema potvrde o iznosu odštete koju će Chelsea platiti njemačkom klubu, jer francuski je nogometaš ugovorom vezan s Leipzigom do 2026. godine.

U dosadašnji 15 bundesligaških kola Nkunku je postigao 12 golova i dodao dvije asistencije. Za reprezentaciju Francuske odigrao je osam utakmica, ali se nije upisivao u strijelce. Ovo je svjetsko prvenstvo propustio zbog ozljede križnih ligamenata.