NAŽALOST - OČEKIVANO

Prije prvog sučevog zvižduka sramota; postalo normalno, a ne bi trebalo biti

12.11.2017 u 20:42

Bionic
Reading

Prije prvog sučevog zvižduka intonirane su himne obje reprezentacije, a 'Lijepa naša domovino' je izviždana što je nažalost bilo očekivano

Grcima nismo previše dragi, barem kada su u pitanju nogometne stvari. Duga je i ružna povijest sukoba huligana klubova iz obje zemlje, a incidenata je bilo i u susretima reprezentacija.

Zato su se Nogometni savezi Grčke i Hrvatske sa zadovoljstvom dogovorili da utakmice dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji proteknu bez gostujućih navijača na Maksimiru odnosno na Karaiskakisu kako bi se izbjegli problemi kojih bi sigurno bilo.

Ovako Nogometni savezi neće morati plaćati nikakve novčane kazne u Fifinu blagajnu i strahovati od nekakvih suspenzija zbog nereda. Ipak, to ne znači da je na Karaiskakisu sve prolazilo u savršenom redu.

I prije prvog sučevog zvižduka dogodio se ružan trenutak kada je hrvatska himna glasno izviždana. Nažalost, očekivano kada hrvatska nogometna reprezentacija gostuje u Grčkoj. To je postalo normalno, a ne bi trebalo biti.