NIJE MU BILO LAKO

Prestrašena srpska zvijezda u Turskoj je doživjela – ovo!

01.12.2015 u 10:24

Bionic
Reading

Lazar Marković nije se proslavio prošle sezone u dresu Liverpoola, ali barem u Premiershipu nije morao trpiti divljaštvo kao ovog ponedjeljka u dvoboju Fenerbahčea i Trabzonspora...

Mladi 21-godišnji veznjak doveden je za 20 milijuna funti u Liverpool prošle sezone, ali nije se snašao i morao je napustiti klub nakon samo jedne sezone. Prešao je u tursku nogometnu ligu u redove Fenera, no zasad uglavnom sjedi na klupi i rijetko započinje od prve minute.

Isto je bilo i u dvoboju s Trabzonsporom u ponedjeljak, a bolje bi bilo da ga trener nije uveo u drugom dijelu. Naime, Lazar Marković postao je žrtva zlostavljanja Saliha Dursuna koji je nakon jednog duela na njega navalio prijeteći batinama.

Prizor prestrašenog Lazara brzo je obišao društvene mreže i ocijenjen je kao jedan od ne pretjerano hrabrih nogometaša te je dobio žuti karton za svoju ulogu u ovoj sceni. Dursun je zaslužio dobiti crveni, ali prošao je samo sa žutim.

Marković je na posudbi u Turskoj. Nazad u Liverpool teško da će se vratiti, no možda bi bilo bolje da promijeni sredinu sljedeće sezone...