RASTE MU CIJENA

Presretni Sneijder još jednom odbio United

11.12.2013 u 19:06

Bionic
Reading

Nizozemskog veznog nogometaša Wesleyja Sneijdera (29) medijski se dovodi u kontekst potencijalnog transfera u Manchester United već dulje vrijeme..

United je bio vrlo blizu dovođenja nizozemskog reprezentativca 2011. godine, kada je ovaj igrao u Interu, ali su pregovori u konačnici propali zbog previsokih Sneijderovih zahtjeva vezanih uz plaću.

Kako se United posebice muči u veznoj liniji ove sezone nagađanja oko mogućeg transfera ponovno su se intenzivirala.

'Znam isto koliko i vi. Čak i ne čitam novine, ali čuo sam o nekim izvještajima. U ovom trenutku to nije pitanje, ali svakoga puta kada se otvori prijelazni rok povezuje me se sa svakakvim klubovima. Ponekad je to frustrirajuće jer moram sve objasniti navijačima. Ovdje u Turskoj navijači su vrlo emotivni. Jako su strastveni i ne želim im objašnjavati stvari o kojima ništa ne znam', rekao je Sneijder nakon 1:0 pobjede nad Juventusom u Ligi prvaka, utakmice u kojoj je zabio pobjednički gol.

'Ponavljam, znam isto koliko i vi. Sretan sam u Galatasarayju i drago mi je što smo prošli dalje. Nikad se ne zna, ali u ovom sam trenutku sretan ovdje', dodao je Sneijder koji je pod ugovorom u turskom velikanu do ljeta 2016. godine.

Galatasaray - Juventus 1:0