to bi bio korak naprijed

Preokret na pomolu: Domagoj Vida ponuđen slavnom španjolskom klubu!

12.07.2017 u 12:36

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik As tvrdi da je hrvatski reprezentativac Domagoj Vida ponuđen ovih dana Sevilli koja u obrani traži zamjenu za Adela Ramija...

Odlazak Vide iz Kijeva aktualan je ovog ljeta, a iako se vjerovalo da će gotovo sigurno karijeru nastaviti u Bešiktašu, stvari su se zakomplicirale i čini se da od njegovog prelaska u tursku ligu neće biti ništa.

  • +5
Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

S obzirom na odlične igre u dresu hrvatske reprezentacije, 28-godišnji stoper zanimljiv je i drugim uglednim europskim klubovima pa Englezi pišu o interesu Leicester Cityja, a španjolski dnevnik As tvrdi da je ovih dana ponuđen i Sevilli.

Sevilla je posljednjih godina jedan od najjačih španjolskih klubova, a pohvaliti se može s čak tri osvjene Europske lige u zadnje četiri sezone, dok je ovog proljeća dobro gurala i u Ligi prvaka pa bi prelazak u nju bio veliki korak naprijed za Vidu.

Klub iz Andaluzije ima dobra iskustva s hrvatskim igračima, prije svega s Davorom Šukerom i Ivanom Rakitićem, a trenutno traži pouzdanog braniča kao zamjenu za Adila Ramija koji je prešao u Marseille.

Iako je posao još daleko od realizacije, španjolski mediji se slažu da bi Vida bio dobro rješenje za Sevillu i da klubu treba pouzdani branič uoči nove sezone...