PROPAO SASTANAK

Premijer izbjegao 'packe', UEFA uvrijeđena

18.03.2013 u 09:28

Bionic
Reading

Šef UEFA-ine delegacije Grigorij Surkis neće se danas pojaviti u Zagrebu gdje se trebao sastati s predstavnicima hrvatske Vlade kako bi razgovarali o problemu nogometnog huliganizma

Kako prenose Sportske novosti, Ukrajinac je prošli tjedan posjetio Zagreb u funkciji Platinijeva 'policajca' kako bi na HNS-ovoj Skupštini upozorio Vladu 'kako ne čini dovoljno na rješavanju nasilja na stadionima'.

No taj njegov dolazak nije dobro prihvaćen kod premijera Zorana Milanovića koji je poručio kako smatra da je Vlada dovoljno učinila u borbi protiv huliganizma.

Nakon Surkisova odlaska iz HNS-a su najavljivali da će se Ukrajinac vratiti na drugu rundu razgovora te poručili da bi bilo dobro da se sastane s premijerom.


No UEFA-in predstavnik opet bi naišao na zatvorena vrata, jer su iz Vlade poručili da se može sastati samo s ministrom sporta i njegovim zamjenikom. Nova premijerova odbijenica se očito nije svidjela Surkisu koji se tako neće pojaviti u Zagrebu, nego tek na utakmici između Hrvatske i Srbije u Maksimiru.