FORMA U USPONU

Prelijepa Amra i Džeko u krevetu uoči najvažnijeg tjedna!

08.10.2013 u 09:01

Bionic
Reading

Jedan od najboljih napadača današnjice Edin Džeko, igrač Manchester Cityja, često putem društvenih mreža obavještava svoje fanove gdje se nalazi i što radi

No, ovaj puta preduhitrila ga je njegova prelijepa djevojka Amra Silajdžić - najpoznatija bosanskohercegovačka manekenka koja živi i radi u Los Angelesu – jer je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj leži na krevetu sa svojim dečkom Edinom koji je nježno ljubi uz poruku: Laku noć…

No, ne ide Edinu samo na ljubavnom planu jer se može pohvaliti da ga ide na travnjacima. U prvih sedam utakmica ove sezone zabio je četiri gola u dresu Cityja, a za koji dan imat će priliku ući u povijest BiH nogometa jer ga čekaju odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za SP 2014. koje se igra u Brazilu.

Podatak kako je Džeko najbolji strijelac u povijesti BiH reprezentacije sve govori, a ako k tome odvede reprezentaciju BiH u Brazil (utakmica protiv Litve u gostima je ključna!) postat će - živuća legenda.

U najvažnijem tjednu u karijeri Edinu - kojem je sada mir najpotrebniji - podrška njegove djevojke je itekako važna. A Amra to očito jako dobro zna.