ZAPAPRIO MU I HALILOVIĆ

Preko noći postao najomraženiji igrač u gradu Barceloni!

08.10.2015 u 19:12

Bionic
Reading

Golman Espanyola Pau Lopez morao je zatvoriti svoj Twitter profil zbog ogromnog broja prijetnji i uvreda nakon što je njegov klub primio najviše pogodaka od svih momčadi Primere u prvih sedam kola...

Navijači drugog po snazi kluba u gradu Barceloni očekivali su mnogo od početka nove sezone, s obzirom da se klub pojačao Realovim supertalentom na posudbi Marcom Asensijom, a tu je i opasni Ekvadorac Felipe Caicedo u napadu te solidni igrači u svim linijama.

No, iako nakon sedam odigranih kola Espanyol nije među zadnjima, navijači su nezadovoljni i našli su dežurnog krivca. Naime, ekipa je primila čak 16 golova, najviše od svih momčadi Primere, a Cristiano Ronaldo utrpao joj je čak pet komada. Glavnog krivca za to radikalni fanovi vide u 20-godišnjem golmanu Pau Lopezu.

U posljednjem kolu Espanyol je kod kuće izgubio 1:2 od Sportinga iz Gijona i navijači su poludjeli. Djelomično zamjeraju prvi gol Alena Halilovića svom golmanu, a posebno drugi Menendeza kojeg je primio u sudačkoj nadoknadi.

Lopez je preko noći postao najomraženiji nogometaš u gradu Barceloni pa je morao zatvoriti svoj Twitter profil zbog silnih uvreda i prijetnji koje je dobio. Međutim, u momčadi ima punu potporu.

'Razgovori kakvu su se vodili u kvartovima, sada prelaze na Twitter. A Pau je zapravo spektakularan golman,' stao je u obranu branič Enzo Roco, no Lopezu do nastavka prvenstva svejedno nije pametno previše se šetati Barcelonom.