PITANJE JE SAMO KAKO

Preko Modrića zaprijetio Hrvatskoj: Dobit ćemo vas!

24.03.2015 u 21:12

Bionic
Reading

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom kvalifikacijski je dvoboj s Norveškom (subota, 18 sati, stadion u Maksimiru), u sklopu kvalifikacija za Euro 2016. godine u Francuskoj

Izbornik norveške nogometne reprezentacije Per-Mathias Hogmo za dvoboj s Hrvatskom pozvao je i mladu zvijezdu madridskog Reala 16-godišnjeg Martina Odegaarda, koji je u listopadu prošle godine postao najmlađi nogometaš koji je zaigrao u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Protiv Bugarske je nastupio sa 15 godina i 300 dana. Odegaard je u siječnju potpisao za Real Madrida stigavši iz Stromsgodseta te je tako postao i sugirač našem Luki Modriću.

'Razgovarao sam s Lukom uoči okupljanja reprezentacije. Rekao sam mu da ćemo pobijediti Hrvatsku. Idemo to napraviti. Svi vjeruju da možemo barem do boda', izjavio je za Aftenposten mladi Norvežanin.

No, iako je Odegaard član madridskog velikana, još uvijek čeka službeni nastup u Realovom dresu, a dosad je odigrao odigrao je pet utakmica za Realovu momčad u trećoj ligi a koju vodi Zinedine Zidane.