zna se i iznos...

Prekid pregovora: Bruno Petković tražio najveću plaću u povijesti kluba!

10.05.2023 u 12:57

Bionic
Reading

Zapelo je u pregovorima između Dinama i Brune Petkovića, jer 'modri' napadač ima prevelike financijske apetite

Hrvatski reprezentativac ima ugovor s maksimirskim klubom do ljeta 2024. Dakle na kraju ove sezone ostaje mu još samo jedna godina ugovora, a uprava Dinama to si ne želi dozvoliti, jer bi onda bila u lošijoj pregovaračkoj poziciji.

Pregovori su krenuli, ali su i zapeli, a prema pisanju Sportskih novosti, to se dogodilo jer je Petković tražio godišnju plaću od 1,2 milijuna eura, što bi bila najveća primanja jednog nogometaša Dinama u povijesti kluba.

Dinamo na to ne pristaje, a prema nekim informacijama, sada je na redu Petkovićev menadžer Ivan Cvjetković koji bi mogao svratiti u Maksimirsku 128 s ponudom za transfer, a šuška se da je zainteresirani klub Trabzonspor Nenada Bjelice. Uglavnom, sljedećih tjedana bit će zanimljivo pratiti ovu priču…

  • +14
Dinamova proslava naslova prvaka na Poljudu Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Podsjećamo, prema Transfermarktu, Petković vrijedi šest milijuna eura, ali malo je vjerojatno da bi ga Dinamo pustio za manje od 10 milijuna eura odštete. Ove zime je Galatasaray bio zainteresiran, ali čini se kako ih je odbila prevelika odšteta, a vidjet ćemo može li Trabzonspor smekšati Dinamovu upravu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport