SVE ĆE SE USKORO ZNATI

Pred realizacijom još jedan megalomanski transfer PSG-a, ali konačnu odluku može donijeti samo ona

04.12.2019 u 08:26

Bionic
Reading

U PSG-u žele što prije otkupiti ugovor Maura Icardija koji se nalazi na Parku prinčeva na posudbi iz Intera, a cijeli posao trebao bi biti zaključen nadolazaćeg zimskog prijelaznog roka

Argentinski napadač ima ugovor s milanskim Interom do ljeta 2022., ali je završio na posudbi u PSG-u zbog neslaganja sa suigračima i navijačima čemu je kumovalo ponašanje supruge i menadžerice Wande.

Dolaskom u 'grad svjetlosti' Icardi je odmah počeo zabijati, u 12 prvenstvenih i europskih utakmica zabio je 10 golova te time oduševio svoje poslodavce koji su ga posudili do ljeta sljedeće godine.

No u PSG-u ne gube vrijeme, odavno su krenuli u akciju da ga otkupe od Intera za dogovorenih 70 milijuna eura i to već u siječnju 2020., između klubova ne bi smjelo biti problema i čeka se samo konačna odluka argentinskog nogometaša, odnosno želi li nastavak karijere provesti u Parizu.

Zapravo, u cijeloj priči je važno hoće li Wanda Nara reći da, jer konačne odluke u vezi nogometne budućnosti supruga donosi samo ona.

  • +7
Nogometna menadžerica Wanda Nara Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI
  • +18
Real Madrid - PSG Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN