VELIKI ŠOPING

Prebogati Monaco krenuo po zvijezdu Juventusa

01.06.2013 u 17:04

Bionic
Reading

Francuski nogometni prvoligaš Monaco nezaustavljivo hara europskim tržištem, a novi čovjek na meti kluba iz Kneževine je 27-godišnji član Juventusa Claudio Marchisio

Njega u Monacu prvenstveno želi trener momčadi koja se ove sezone vratila u Le Championnat, sunarodnjak Claudio Ranieri. Inače, ranije se spominjalo da ovog talijanskog reprezentativca prati Manchester United, a navodila se i cifra od 25 milijuna engleskih funti koliko želi izdvojiti klub s Old Trafforda za njegovu kupnju.


U Juventusu nemaju ništa protiv prodaje, jer u mladom Francuzu Paulu Pogbi imaju itekako dobru zamjenu. No, u talijanskim medijima se navodi da bi Juventus želio pričekati cijenu Monaca, pa tek onda pregovarati na dvije strane o Marchisiju. Monaco bi vjerojatno trebao podići spomenutu startnu cijenu od 25 milijuna.

Marchisio je u Juventusu cijelu karijeru, od 2006. godine, s tim da je samo kratko igrao na posudbi u Empoliju, dok je Monaco 'naoružan' ruskim milijardama već potrošio 130 milijuna eura u dovođenje Kolumbijaca Radamela Falcaa i Jamesa Rodrigueza, te Portugalca Joaa Moutinha.