SuperSport Hrvatski kup

Poznati su četvrtfinalni parovi u borbi za Rabuzinovo sunce; Hajduk opet mora u goste, a jedan podatak vezan uz Bile i ždrijeb je nevjerojatan!

29.10.2021 u 12:53

Bionic
Reading

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza izvučeni su parovi četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa koje se igra 1. prosinca. Ždrijeb baš nije bio sklon Hajduku...

Osijek kod kuće dočekuje Slaven Belupo, Lokomotiva je domaćin Hajduku, Dinamo igra protiv pobjednika susreta između Rijeke i Oriolika, a Gorica će ugostiti Istru 1961.

Dinamo - koji se namučio za prolaz među najboljih osam protiv BSK-a - će u četvrtzavršnici igrati s pobjednikom susreta osmine finala Oriolik - Rijeka koji je na rasporedu 13. studenoga od 14 sati.

Ispada kako je ždrijeb bio loš za Hajduk koji je - u borbi za Rabuzinovo sunce - izvukao nezgodnog protivnika, a uz to je opet gost. Nakon uvjerljive pobjede kod Belišća sada Marka Livaju - u borbi za polufinale - čeka puno teži posao.

Nevjerojatno zvuči podatak da je Hajduk svoju posljednju domaću utakmicu u Kupu odigrao prije pet i pol godina, u ožujku 2016. godine u polufinalu protiv Dinama. Ovo je dadeseta Kup utakmica Hajduka u nizu izvan Poljuda, 19 je gostovao, a jedna je odigrana na neutralnom terenu.

  • +19
BSK i Dinamo - osmina finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Parovi četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa:

  • OSIJEK: Osijek - Slaven Belupo
  • ZAGREB: Lokomotiva - Hajduk
  • ZAGREB: Dinamo - Rijeka/Oriolik
  • VELIKA GORICA: Gorica - Istra 1961
  • +15
Belišće - Hajduk (1/8 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa) Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX