TALIJANI SANJAJU

Povratak Kakáa u Milan nije nemoguća misija

19.01.2010 u 16:00

Bionic
Reading

I talijanski novinari znaju pretjerati kada je riječ o traženju senzacija. Sada su se neki njihovi mediji raspisali o mogućem povratku Kakáa iz Reala u Milan

Kako tvrde Talijani nije nemoguć povratak Kakáa u ljetnom prijelaznom roku u Milan iz kojeg je otišao na početku sezone u madridski Real za 65 milijuna eura.

Novinari s Apeninskog poluotoka pišu kako Brazilac teško podnosi kritike u Španjolskoj čiji mediji nisu zadovoljni prezentacijama nekada najboljeg igrača svijeta.

'Kaká je udaljen nekoliko svjetlosnih godina od onoga što ga je učinilo jednim od najboljih svjetskih nogometaša. Više nije u stanju napraviti razliku i trener Pellegrini ne zna što da napravi s njim', pisao je AS.

Za početak, navijači 'rossonera' mogu sanjati o povratku njihovog obožavanog Kakáa, no teško da će se taj transfer i ostvariti, jer Milan nikada neće platiti Realu koliko je Real za ofenzivnog veznjaka.

Inače, Kaká u Realu ima ugovor na šest godina do lipnja 2015. godine.

Ove glasine koje su potekle iz talijanskih medija još nisu komentirali ni madridski klub, a ni sam igrač. Možda ni ne smatraju da je potrebno izjašnjavati se o nečemu što na prvi pogled zvuči kao znanstvena fantastika.