VRUĆE U BOSNI

Potukli se hrvatski fanovi i navijači BiH

12.11.2011 u 10:59

Bionic
Reading

Jedna je osoba teže ozlijeđena u obračunu navijačkih skupina nogometnih reprezentacija Hrvatske i BiH koje su pratile susrete doigravanja za Europsko nogometno prvenstvo

Kako javljaju mediji iz BiH, skupine navijača pratile su nogometne susrete u središtu Rame u Gradskoj kavani i obližnjem kafiću 'Pacifiko' uz stalne provokacije.

Navijači BiH iz kafića tijekom gotovo cijelog susreta su provocirali navijače hrvatske nogometne reprezentacije.

Nakon što su u poluvremenu susreta navijači hrvatske reprezentacije sa zastavama na automobilima na ulicama proslavljali dobru igru ''kockastih', iz kafića je bačena boca na Gradsku kavanu zbog čega je nastupio otvoreni sukob, navodi se u medijskim izvještajima. Navijači hrvatske reprezentacije su ušli u kafić 'Pacifiko' i oštetili ga.

Nakon obračuna je jedan navijač bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije završio u bolnici, a mediji navode da je zadobio teže ozljede. Pripadnici policije, koji su se nalazili na ulicama Rame, zbog malobrojnosti nisu uspjeli spriječiti izgrede.

Hrvatska je u prvom krugu doigravanja za Euro 2012. pobijedila Tursku u gostima 3:0, dok je BiH na svom terenu odigrala 0:0 s Portugalom.