SIMEONE POPUŠTA

Potresi u Atleticu: Šime Vrsaljko konačno dolazi na svoje!

14.12.2016 u 16:21

Bionic
Reading

Nakon očajnih rezultata Atletica u posljednjim utakmicama, Diego Simeone svjestan je da nešto mora mijenjati, a jedna od novosti u momčadi trebao bi protiv Las Palmasa biti i Šime Vrsaljko...

Podsjetimo, nakon prelaska u Madrid ovog ljeta naš 24-godišnji desni bek rijetko je dobivao priliku kod Diega Simeonea, a u mnogim utakmicama nije sjedio niti na klupi. No, stvari bi se sljedećih tjedana trebale promijeniti, jer momčad je u velikoj krizi i Argentinac je svjestan da više nema pravo kvalitetne pojedince držati na klupi samo zato što ih smatra premladima.

Prema informacijama španjolskih medija, nakon poraza 3:0 od Villarreala i povećanja zaostatka za Realom na čak 12 bodova u Primeri, Simeone sprema nekoliko promjena u momčadi, a jedna od njih bit će i Šime Vrsaljko na poziciji desnog beka.

Trener Atletica u subotnjoj utakmici protiv Las Palmasa odlučio je dati prednost hrvatskom reprezentativcu pred Juanfranom i to je prilika koju Šime može i mora iskoristiti.

Crveno-bijeli u posljednjih pet utakmica imaju čak tri poraza i jedan remi, zbog čega se nalaze tek na šestom mjestu ljestvice. Sve osim pobjede u subotu na Calderonu dodatno će uzdrmati klub...