LAMPARD GA NAGRADIO

Potez očajnika ili signal zvijezdama? Na treningu Chelseaja i 14-godišnjak

13.05.2023 u 11:08

Bionic
Reading

Nogometaši londonskog Chelseaja uoči 36. kola engleske Premier lige, s time da Plavci imaju i utakmicu manje od konkurenata, drže skromno 11. mjesto. Unatoč enormnom ulaganju od preko 600 milijuna eura u momčad. A koliko je situacija loša, potvrđuje što je Frank Lampard već treći trener ove sezone

Chelsea je u završnici Premier lige tek 11. na tablici i sljedeće sezone, po prvi put nakon sezone 2016./17., neće igrati u europskim natjecanjima. Veliko je to razočarenje za klub koji je u posljednja dva prijelazna roka potpisao čak 17 igrača za ukupnu svotu od preko 600 milijuna eura.

Iako je trenutno roster londonske ekipe jako širok, na treningu u četvrtak pojavio se još jedan igrač.

Riječ je o kapetanu U-14 momčadi, Charlieju Hollandu, koji je prvi put u životu dobio priliku trenirati s najvećim zvijezdama kluba i ujedno svjetskog nogometa.

14-godišnji nogometaš dobio je poziv na trening kao nagradu za dobre nastupe u svojoj dobnoj kategoriji. Ovo je velika čast, jer obično s prvom ekipom treniraju samo igrači iz U-21 i U-18 momčadi.

A možda je još bolji signal 'zvijezdama' kako se trebaju popraviti, jer ako im u konkurenciju stižu ovako mladi igrači, onda je jasno da negdje 'kaskaju'.

U svakom slučaju, britanski su mediji dobili još jednu veliku priču, te se nadaju da bi Holland mogao postati nova velika zvijezda engleskog nogometa.