UEFA CHAMPION LEAGUE NA MAKSIMIRU

Postanite zvijezda Nissana i istrčite na travnjak prije Dinama i Bayerna

27.11.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Nissan i tportal.hr osmislili su nagradnjaču u kojoj osobe u dobi od 14 do 20 godina mogu svjedočiti utakmici UEFA Champion League GNK Dinamo – FC Bayern Munchen iz perspektive za kakvu je nemoguće kupiti ulaznicu. Imate priliku postati zvijezda večeri...

Troje najbržih u dobi od 14 do 20 godina, koji uspješno riješe kviz (u prilogu), prije početka utakmice izaći će na maksimirski travnjak odjeveni u trenirke UEFA Champions League koje od Nissana dobivaju na poklon kako bi na sredini terena rasprostrli prepoznatljivu Uefinu zastavu Lige prvaka (fotografija sve govori) uz već poznatu melodiju Lige prvaka.

Dakle, pravila su vrlo jednostavna. Nissan kao službeni sponzor UEFA Champions League traži mlade u dobi od 14 do 20 godina koji će na utakmici GNK Dinamo – FC Bayern Munchen na stadionu Maksimir u srijedu 9. prosinca biti dio UEFA-ine ceremonije pod nazivom 'Centre Circle carriers'. Zaista posebna prilika za ljubitelje nogometa i to prije nego na teren izađu zvijezde Dinama te naravno njemačkog Bayerna predvođenog trenerom Pepom Guardiolom.

Troje najbržih koji točno odgovore na pitanja osiguravaju mjesto Nissan Centre Circle Carriera svome djetetu, rođaku ili sebi. Važno je da dobitnik bude u dobi od 14 do 20 godina!


Osim navedenog Nissan osigurava ulaznice za navedenu utakmicu svim Centre Circle Carriersima i njihovim pratnjama (dakle jedan dobitnik ima pravo u pratnji dovesti još jednu osobu). Međutim, posebno treba naglasiti kako sve osobe mlađe od 18 godina moraju biti u pratnji roditelja ili punoljetne osobe.

Na vama je samo da riješite kviz do 1. prosinca u 12 sati, a kasnije sve oko organizacije u svoje ruke preuzimaju ljudi iz Nissana.

DOBITNICI
Nikola Kolovrat, Mladen Golub i Maja Bilandžija