NI TREĆA SREĆA

Posrnuli velikan silom želi kupiti Hrvata, ali nikako mu ne ide!

23.08.2016 u 15:30

Bionic
Reading

Nakon što nije uspio dovesti Marka Pjacu, a niti Matea Kovačiča, talijanski Milan sada je bacio oko na Milana Badelja, ali niti taj transfer ne razvija se trenutno u pravom smjeru...

Slavni klub možda je drugi najuspješniji po broju naslova prvaka Europe, no posljednjih godina dosta je pao, a to se ovog ljeta osjeća i na tržištu nogometaša. Naime, Milan nikako da uspije dovesti igrače koje prižuljkuje, a to su između ostalog u tri navrata bili Hrvati.

Prvo je izgubio bitku za Marka Pjacu koji je izabrao Juventus, da bi mjesecima trajalo natezanje oko Matea Kovačića, kojeg Real ne želi slati na posudbu, a 'rossoneri' nisu spremni platiti pozamašnu cifru kako bi potkupili njegov ugovor.

Posljednji čin hrvatske trilogije za Milan je pokušaj dovođenja Milana Badelja, no ni ovaj veznjak čini se da neće doći u Montellinu momčad. Kako piše dnevnik Corriere dello Sport, Fiorentina trenutno blokira ovaj transfer i nešto bi se moglo promijeniti samo u slučaju uspješne kupovine Obianga iz Bilićevog West Hama, što bi nadomjestilo našeg veznjaka i omogućilo mu promjenu sredine.

Milan ima još točno sedam dana da se dokopa nekog od hrvatskih veznjaka, a ako Kovačić i Badelj budu nedostupni, tko zna, možda posegne za nekim četvrtim...