STVARA SE SJAJNA EKIPA

Posrnuli talenti udružuju snage: Halilović dobiva strašnog suigrača!

30.01.2017 u 10:30

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik As objavio je kako je dogovoren prelazak Jesea Rodrigueza u Las Palmas koji će se pridružiti Alenu Haliloviću, a mali klub čini se stvara odličnu ekipu za proljetni dio sezone...

Las Palmas je imao nekoliko zapaženih nastupa u jesenskom dijelu prvenstva i na samom početku sezone držao se u vrhu Primere, da bi se kasnije ipak vratio u sredinu ljestvice.

Nakon dovođenja našeg Marka Livaje i uglednog Kevina Princea-Boatenga prošlog ljeta, mali klub pokazuje velike amibicije i tijekom ovog zimskog prijelaznog roka pa je iz HSV-a doveden Alen Halilović koji će u Las Palmasu pokušati oživjeti svoju karijeru tijekom proljeća.

Dnevni As također tvrdi da je osigurano još jedno zvučno pojačanje. Jese Rodriguez bio je važan džoker Carla Ancelottija u Realu i s madridskim klubom osvojio je dvaput Ligu prvaka no transfer u PSG prošlog ljeta prošao je jednako loše kao i Halilovićev u HSV.

Španjolski 23-godišnji napadač uglavnom je grijao klubu u Parizu i rijetko igrao, a ovog ponedjeljka trebalo bi biti potvrđeno da dolazi u Las Palmas na posudbu, unatoč tome što ga žele i u Premiershipu klubovi poput Middlesbrougha i Liverpoola, a zainteresirani su također talijanski velikani Milan i Roma.

Jese ipak smatra da će u Las Palmasu najlakše vratiti samopouzdanje, a novi prvoligaš ovim poslom potvrđuje da namjerava dugo trajati u Primeri...