NOGOMETAŠ UZ BAZEN

Poseban navijač na vaterpolu: Hrvatska može do zlata!

01.08.2015 u 13:18

Bionic
Reading

Daleki ruski Kazanj, u kojem Hrvatska vaterpolska reprezentacija očekuje četvrfinalnu utakmicu SP-a ipak je preudaljen za hrvatske navijače, no ne i za Hrvate koji žive 'u kvartu'

Hrvatski nogometaš Marko Livaja, koji igra u kazanjskom klubu Rubinu, nije propustio priliku bodriti Hrvate na putu do četvrtfinala. U društvu trenera i suigrača bio je redovni navijač na utakmicama naše reprezentacije.

'S ponosom sam gledao i bodrio naše reprezentativce. Bazen je vrlo blizu mog stana i nisam htio propustiti ovu priliku. To su sjajni momci i vjerujem kako na ovom prvenstvu mogu do kraja. S velikom radošću ću doći i na sve preostale utakmice do medalje,' izjavio je s tribina bazena nekadašnji igrač talijanskih Intera i Atalante koji je bio u omladinskim pogonima Dinama i Hajduka Marko Livaja.

Hrvatska nakon prvog mjesta u grupi A s nestrpljenjem očekuje četvrtfinalnu utakmicu (protivnik će biti bolji iz ogleda Crne Gore i Kazahstana) u utorak, 4. kolovoza u 16.45 sati uz izravan prijenos na HTV 2.