NAKON DESET GODINA...

Portugalčeva era došla do kraja! U siječnju odlazi iz Reala

26.12.2016 u 10:37

Bionic
Reading

Portugalski reprezentativac i branič madridskog Reala, Képler Laveran Lima Ferreira poznatiji kako Pepe, po svemu sudeći napušta madridski Real

Naime, dnevnik Marca, koji je vrlo blizak s 'kraljevskim klubom', objavio je tekst u kojem piše da će Pepe gotovo sigurno već u siječnju napustiti Real Madrid, jer je dobio ponudu koju ne može odbiti.

Pepe će najvjerojatnije karijeru nastaviti u Kini i to klubu Hebei Fortune. Navodno, kineski klub je spreman ispuniti sve želje portugalskom igraču, odnosno dati mu dvostruko veću plaću nego što je sada ima u Realu.

Njegov ugovor istječe na kraju sezone, ali 'kraljevski klub' želi barem nešto zaraditi na tom 33-godišnjem braniču.

Pepe trenutno u Real Madridu i zarađuje godišnje 4,5 milijuna eura, dok bi u Kini trebao zarađivati oko deset milijuna eura. Treba dodati da Hebei Fortunu vodi bivši trener Manchester Cityja, Manuel Pellegrini, s kojim je radio i u Realu.

Pepe, koji je inače rođen u Brazilu, član je 'kraljevskog kluba' od sezone 2007/8. a u tom je periodu osvojio dva naslova španjolskog prvaka, dva naslova prvaka Europe, dva Kupa kralja i dva španjolska superkupa. Ove godine, pak, s Portugalom je osvojio i naslov europskog prvaka.