francuzi se neće opustiti

Poraz Hrvatske od Brazila možda je najbolje opisao Nikola Karabatić

21.01.2019 u 12:43

Bionic
Reading

Hrvatska je u nedjelju izgubila od Brazila (26:29) i dovela se u nezgodnu situaciju, želi li izboriti polufinale svjetskog rukometnog prvenstva. Jer sada Červarovim igračima za sigurni prolazak trebaju pobjede protiv domaćina, Nijemaca i aktualnih svjetskih prvaka, Francuza

Iako je njegov nastup na ovom SP-u bio pod znakom pitanja, zbog operacije gležnja, Nikola Karabatić priključio se Dinarovoj momčadi i polako ali sigurno koraća prema završnici odnosno plasmanu u polufinale.

U nedjelju su Francuzi pobijedili Islanđane, što i nije nekakvo iznenađenje. Za razliku od potaza Hrvatske protiv Brazila.

'Da, vidjeli smo da je Hrvatska izgubila, ali mislili smo samo na sebe, ne smijemo se upustiti u kalkulacije. Iznenadio nas je poraz Hrvatske jer su odlično igrali dosad, ali znali smo da je Brazil odlična ekipa. Nije više rukomet kao prije da se ekipe poput Brazila lako pobjeđuju, sad je i Brazil prava ekipa i danas su to dokazali', izjavio je Nikola Karabatić za RTL.

Unatoč svemu, u klasiku svjetskog rukometa između Hrvatske i Francuske u srijedu (od 18 sati), Karabatić očekuje puno bolju predstavu Hrvatske.

'Mislim da će Hrvatska sigurno odigrati bolje nego danas. Sad nemaju druge opcije nego dobiti nas i Njemačku, a kad im je tako, onda je najteže igrati protiv njih. 100 posto nas čeka teška utakmica'.