krimos liga

Policija usred utakmice uhapsila nogometaša/kriminalca

04.05.2017 u 15:55

Bionic
Reading

Marlon Nathanael Alexandre Lima (21) perspektivni je nogometaš brazilskog niželigaša Sapucaiensea, no i - kriminalac! Lokalna policija sumnjiči ga za otmice ljudi i krađe automobila, a iznenadnom akcijom uhapsili su ga za vrijeme prvenstvene utakmice!

Marlon je početak niželigaške utakmice svog Sapucaiensea protiv Farroupilha započeo na klupi za rezerve, a nakon 15 minuta na terenu je započela prava akcija. Naime, policija Porto Alegrea sumnjiči ga za nekoliko kriminalnih radnji, a nije imala njegovu stalnu adresu.

Zato su lokalni organi reda i mira odlučili kako je najbolje da ga probaju uhvatiti tijekom utakmice. Policajci u civilu prišli su mu s obje strane, zavezali ga lisicama i izveli s terena, a navodno su u njegovu hapšenju pomogli i čelnici kluba koji su cijelo vrijeme surađivali s policijom.

Marlona se tereti za nekoliko krivičnih djela, navodno je s još nekolicinom suradnika organizirao i sudjelovao u nekoliko otmica i krađa, sumnjiče ga i za krađu automobila te zlouporabu kreditnih kartica.

Autor: youtube

Dečko ima tek 21 godinu, a takav dosje. Nadareni nogometaš u klubu je zarađivao oko 1000 reala na mjesec, što je 320 dolara. No, nije mu bilo dovoljno... Sad će svoj nogometno talent brusiti u nekom od pretrpanih brazilskih zatvora...