PLJUSAK U DEAUVILLEU

'Pokrpani' Ćorluka trenirao kao da mu se nije ništa dogodilo!

14.06.2016 u 19:00

Bionic
Reading

Hrvatski su reprezentativci u utorak odradili još jedan trening, no za razliku od prethodnih, na ovom ih je 'prala' jaka kiša

#‎navijajmokao1

U tijeku je i nagradni natječaj na društvenim mrežama (Twitter, Facebook i Instagram) koji poziva sve zainteresirane da se uključe i podrže hrvatsku nogometnu reprezentaciju fotografijom predmeta koji im donosi sreću uz objavu s #‎navijajmokao1. Svi znamo kako znanje i iskustvo ponekad nisu dovoljni te da je u životu važno imati i malo sreće. Više na http://bit.ly/Navijajmokao1.


Izbornik Ante Čačić na prekrasni teren Parc de Loisirs izveo je 22-icu igrača. Nedostajao je tek kapetan Darijo Srna koji bi se u Francusku trebao vratiti tijekom utorka navečer ili srijede prijepodne.

Podsjećamo, nakon nedjeljne pobjede 1:0 nad Turskom Darijo Srna u Parizu je doznao neugodnu vijest o smrti oca Uzeira te je odmah otputovao kući, u Metković, u kojem je njegov otac u ponedjeljak i pokopan.

Među reprezentativcima na treningu u utorak je bio i Vedran Ćorluka, jedan od junaka nedjeljne pobjede, kojem je u 32. minuti turski napadač Tosun laktom razderao kožu po sredini glave.

Zbog toga je Ćorluka u nekoliko navrata izlazio s travnjaka kako bi mu liječnici zaustavili krvarenje, a zaradio je i tri šava.

U ponedjeljak je, poslije dolaska u kamp u Deauvilleu, dobio slobodno, čisto zbog preventivnih razloga, ali nastup u utakmici s Češkom nije bio sporan.

Ćorluka je na treningu djelovao posve raspoloženo, kao da mu se u nedjelju nije dogodilo ništa.

Odrađivao je postavljene zadatke i sigurno je to odlična vijest za izbornika Čačića i njegovu momčad.