JAMSTVO SJAJNE BORBE

Pokraden u meču s Cro-Copom i sada najavljuje osvetu!

05.06.2014 u 09:49

Bionic
Reading

Nekoliko dana nakon što je javnosti otkriveno da će se u jednoj od glavnih borbi večeri na Gloryju 17 koji se održava 21. lipnja u Los Angelesu sučeliti Mirko Filipović i Jarrell Miller, stigla je i izjava glavnog Gloryjevog match-makera koji je otkrio zbog čega se odlučio na ovaj revanš

Cor Hemmers smatra da njih dvoje imaju iza sebe nerazriješenih računa nakon susreta u četvrtfinalu K-1 World Grand Prix Finala koje se u ožujku 2013. godine održalo u zagrebačkoj Areni.

'Miller je u Zagrebu ubilježio prvi poraz u profesionalnoj karijeri i bio je bijesan zbog toga. Tek nakon što se malo ohladio otkrio je da se smatra pokradenim, odnosno da je sudačka odluka o pobjedi Cro Copa kontroverzna. Sad će dobiti priliku za poravnanje računa', rekao je Hemmers.

'Mirko, naravno, smatra da su suci dobro odlučili kad su njega proglasili pobjednikom i ne želi čuti za nikakve prigovore, pa vjerujem da će ovog puta htjeti dohvatiti pobjedu prije nego što odluka još jednom dođe u sudačke ruke', dodao je Gloryjev match-maker.