stigli u baku

Pogledajte što je izbornik Dalić nakon najbolje utakmice pod njegovim vodstvom 'priuštio' svojim igračima

07.09.2019 u 19:14

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak je u Trnavi deklasirala Slovačku 4:0, a nakon prospavane noći u Bratislavi tijekom subotnjeg prijepodneva otputovala je u azerbajdžanski Baku, gdje u ponedjeljak igra novu utakmicu kvalifikacija za Euro 2020. godine

Iako se od utakmice protiv Slovačke strijepilo, Hrvatska je u Trnavi odigrala jednu od svojih najboljih utakmica, te uz apsolutnu dominaciju svih 90 minuta, stigla do uvjerljive pobjede 4:0, koja je, da je bilo malo više sreće, mogla završiti još sramotnije za domaćine.

'Čestitke našim igračima od prve do zadnje minute. Nadmoć, autoritet, agresivnost i odgovornost. Sve što je nedostajalo u Budimpešti. Nije bilo šanse da ovo izgubimo. Ovo je jedna od najboljih utakmica hrvatske reprezentacije od kada sam ja izbornik. Hvala navijačima koji su došli u Trnavu', izjavio je nakon pobjede izbornik Dalić.

S tom spoznajom lakše je utonuo u san, a potom u subotu i odletio u Azerbajdžan, gdje će u ponedjeljak igrati utakmicu protiv reprezentacije koju vodi Nikola Jurčević.

Naravno, po dolasku u glavni grad Azerbajdžana svoje je igrače poštedio većih napora, no potrebno znojenje i vraćanje mišića u 'normalu', igrači nisu izbjegli te su u fitnessu vozili bicikle, trčali na traci ili se lagano istezali.

  • +35
Nogomet; Slovačka - Hrvatska; kvalifikacije za Euro 2020.; 6.9.2019. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL