IZBJEGNUTA TUČNJAVA

Pogledajte Šarićevu reakciju nakon što mu je Slovenac Dragić namjerno ošamario suigrača!

25.04.2018 u 15:17

Bionic
Reading

Na utakmici NBA lige između Philadelphia 76ersa i Miami Heat, u kojoj je domaća momčad slavila 104:91 izborila s ukupnih 4-1 u pobjedama drugi krug doigravanja, zamalo je došlo do tučnjave do koje je došlo zbog nesportskog poteza Slovenca Gorana Dragića

I prije dolaska u Philadelphiju bilo je jasno kako je momčad Miamija od eliminacije udaljena samo jedan poraz pa je stoga razumljiva i nervozna reakcija Slovenca Gorana Dragića koji je u jednom dvoboju, nakon što je izgubio loptu, potpuno izgubio živce te je namjerno udario 21-godišnjeg Australca Bena Simmonsa po glavi.

Iste sekunde u obranu Simmonsa krenuo je Hrvatski košarkaš Dario Šarić, ali su mogući fizički kontakt s Dragićem brzom reakcijom spriječili suci. Na koncu se Dragić provukao osobnom, ali i tehničkom pogreškom.

U video prilogu vidi se kako je očito frustrirani Dragić u pravom smislu riječi opalio šamar mladom igraču Sixersa koji je u prvi tren bio zbunjen jer vjerojatno nije mogao vjerovati što mu se dogodilo.

Dodjamo kako je Šarić za 22 minute provedene na parketu postigao osam koševa (šut za dva 2-4, trica 0-5, slobodna bacanja 4-4) uz po pet skokova i asistencija. Kod Miamija, koji je porazom započeo godišnji odmor, Goran Dragić ubaco je 15 koševa.

Izvor: tportal.hr
  • +23
Hrvatski košarkaši u NBA ligi u sezoni 2017/18. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.