INTER - JUVENTUS 1:2

Pogledajte Quagliarellovu bombu i Kovačićevu asistenciju

30.03.2013 u 17:20

Bionic
Reading

Torinski Juvnetus pobijedio je u velikom talijanskom derbiju milanski Inter sa 2:1. Gosti su poveli prekrasnim pogotkom Quagliarelle, a domaćini su preko Palacija i akcije u kojoj je sudjelovao i naš Kovačić izjednačili. Ipak, Matri je samo šest minuta kasnije opet pogodio za Juventus i pobjedu gostiju

U derbi utakmici 30. kola talijanske Serie A nogometaši Juventusa su slavili na San Siru kod Intera 2:1, te su tako napravili novi krupni korak prema obrani naslova prvaka. Juventus sada ima čak 12 bodova više od Napolija koji će u večernjim satima odigrati svoj ogled ovog kola, gostovanje baš u Torinu, ali kod istoimenog suparnika.Juventus se ovom pobjedom, također, osvetio Interu za prvi dio sezone kada je Stramaccionijeva momčad slavila u Torinu 3:1.

Fabio Quagliarella, 30-godišnji napadač Juventusa, bio je pravi junak ovog ogleda, jer je prvo u 3. minuti sjajno opalio s 25 metara i pogodio pod gredu domaćih vratiju, a u 60. minuti je krajnjim naporom spasio da lopta ne otiđe izvan granica travnjaka, ali je ujedno sjajno pritom asistirao Matriju za konačnih 2:1.

Inter je imao svojih prilika, izjednačio je Palacio u 54. minuti nakon lijepe akcije u kojoj je sudjelovao i naš Kovačić te asistencije Cassana, no domaćin je, sve u svemu, bio prilično nekonkretan u završnici. Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta za Inter, boreći se na sredini terena s Juventusovim majstorima.

Gol Fabija Quagliarelle

Kovačićeva asistencija kod gola Palacija