BILO JE SVEGA

Pogledajte najčudnije sportske poteze u 2011.

02.01.2012 u 10:17

Bionic
Reading

U 2011. bilo je zanimljivih sportskih događaja i poteza, a neki od njih su se dugo vrtjeli na televizijskim ekranima

Portal newslite.tv izabrao je neke od najčudnijih sportskih priča u prošloj godini. Tako su se na popisu bizarnih događaja našli Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Kim Clijsters i sportski komentator Edward Bevan.

Pobjednik u kategoriji bizarnih sportskih priča je bio Sergio Ramos. Braniču Reala za vrijeme vožnje na otvorenom autobusu ispao je trofej za pobjednika Kupa kralja, a zatim je završio pod vozilom. Tako je u ludom slavlju 'kraljeva' nastradala samo 'kanta'.

Ramosov peh

Na drugom mjestu se smjestio još jedan igrač kraljevskog kluba. Cristiano Ronaldo za vrijeme utakmice protiv Getafea loptom u lice pogodio je  jednog navijača koji je završio okrvavljena, a možda i napuknuta nosa. Portugalac je poslije dvoboja otišao do 'unakaženog' simpatizera te mu dao svoj dres.

Ronaldov dar za razbijen nos

Zatim slijedi Edward Bevan koji je komentirao meč kriketa. Za vrijeme njegova radio prijenosa, loptica je neočekivano promijenila smjer, razbila staklo na komentatorskoj kabini te završila u novinarskoj prostoriji.

Izravan prijenos i nezgoda

I u kratkom, ali zanimljivom izboru na posljednjem mjestu se smjestila belgijska tenisačica Kim Clijsters koja je uz pomoć mreže i držača mreže osvojila najsretniji poen u povijesti 'grand slamova'.

Sretna Belgijanka