IZABRALI SMO NAJLJEPŠI

Pogledajte najbolje golove prvog kola MAXtv Prve lige!

16.07.2013 u 10:23

Bionic
Reading

Odigrano je prvo kolo domaćeg prvenstva, puno lijepog nogometa i pogodaka. Tri su se istakla: prvi gol Tomečaka protiv Istre, pogodak Soudanija u mrežu Osijeka, te posljednji pogodak Hajduka na Stanovima, u autorstvu Bencuna. Izabran je najljepši!

Nakon prvog kola MAXtv Prve lige na našem ste community portalu Tribina.hr mogli glasati za igrača i pogodak tjedna. U jakoj konkurenciji, pobjedu je odnio prvi pogodak na Maksimiru – odlična akcija, varka i gol Soudanija!

Soudanijev je pogodak dobio visokih 8.4, iza njega slijedi Tomečak s 8.1, te na kraju pogodak Bencuna s također visokih 7.5. Ovako su svoj izbor obrazložili neki od članova s portala Tribina.hr:

'Definitivno najljepši gol kola... A možda za 10 mjeseci bude i sezone... Zašto? Zato što je sve bilo savršeno... Lekin prodor po boku... Dodavanje Soudaniju, njegov dupli pas s Pamićem... Perfektno vraćanje lopte petom Soudaniju i onda opet dribling-majstorija Soudanija i za kraj savršeno precizan udarac. Ovaj gol je najljepši jer je nije djelo samo jednog igrača nego trojice.' – napisao je VrbaZG

Zadar-Hajduk 1:5; pogodak Bencuna


'Ono što razlikuje gol Soudanija i ostale kandidate je puno izrađenija akcija. U kombinaciji s Pamićem Soudani je genijalno izbacio četvoricu osječkih igrača da bi nakon toga još jednog položio lažnjakom i drugom nogom matirao golmana. Bio je to spoj haklerskog odigravanja petom kojeg se ne bi posramio veliki Falcao i odličnog driblinga nakon kojeg je slijedila hladnokrvna završnica kakvu gledamo kod najboljih strijelaca u Ligi prvaka.' – obrazložio je Igy77

Rijeka - Istra; pogodak Tomečaka


'Gol sam uživo doživio kao nešto velemajstorski i nepredvidivo. Na snimci se još bolje vidi kako je to bila lijepa akcija Leke, Soudanija i Pamića, koju je Alžirac briljantno završio. Najbolji opis gola kola bio bi: sjajna kontrola lopte, varka tijelom i brzi udarac'– napisao je Bokivt, koji je i sam bio na stadionu.

Dinamo - Osijek 3:1; pogodak Soudanija


Stoga bi moj izbor baš taj volej bio,
Iako je Tomečakov također drag i mio.
Bencunov je pogodak navuk'o osmijeh barbi,
Ali zgoditak kola dao je Hillel Soudani El Arbi! – zaključio je svoje stihove Vjeran, koji je uključio i ostale pogotke.

Slijedeći tjedan moći ćete ponovo birati pogodak kola, a dotad se priključite našoj zajednici znalaca na portalu Tribina.hr