BIRAJ KUME, SAMO DOĐI

Pogledajte: Mamić u napadu emocija pozvao Ćiru...

29.03.2014 u 14:47

Bionic
Reading

U emisiji Bujica Osječke TV gostovao je Zdravko Mamić, a telefonski se iz Tuzle javio Miroslav Ćiro Blažević

Mamić je u emisiji voditelja Velimira Bujanca govorio o incidentu u poljudskoj loži. Voditelja je nazvao 'nenormalnim' jer ga je pitao zašto se potukao jer smatra da je bio apsolutna žrtva situacije. Govorio je o situaciji u državi i klubu, te velikom planu SDP-a da preko inicijativa koje mu se protive preuzme Dinamo kao što su preuzeli i Hajduk. No, voditelj mu je u emisiju ubacio i kuma Ćiru koji se telefonski javio iz Tuzle. Mamić se raznježio.

'Ćiru nitko ne može istjerati iz srca hrvatskih ljudi jer je u 80 godina napravio više od svih nas zajedno. On je sutra dobrodošao u Dinamo i Savez ali ne može nam više biti šef nego mora biti dio tima,' rekao je Mamić, a Ćiro se u odgovoru dotaknuo i Darija Šimića koji je reagirao na njegovu izjavu da inicijativa 'generacije 97' nema nikakve šanse protiv Mamića.

'Ja sam ga stvorio, i nitko me nije razočarao kao on. Kaže da bacam spinove, a samo sam realan i vidim da Mamiću nitko ništa ne može jer ima moćne prijatelje na svim stranama. Moja ljubav Jadranka Kosor mogla ga je izbaciti da je to željela, ali na žalost nije me poslušala.'

Mamić je Ćiri čestitao jer je ponovno nogometno 'zapalio Bosnu', a voditelj se javno čudio: 'Mislio sam da ćete se svađati...'

'Čekaj malo, sad ću ga poslati u pi... materinu. Mamiću, moraš znati da mi je u Tuzli teško. Ja moram raditi, a ti si me potjerao iz Dinama i Hrvatske i neka ti to bude na savjesti jer znam da ju imaš.

Mamić nije ostao hladan.

'Istina je vjerojatno negdje u sredini, ali na leđima ne mogu nositi takav teret. Ćiro, sada ti poručujem da se vratiš u svoj Dinamo i svoju Hrvatsku, i biraj što želiš...' ispalio je Mamić, a Ćiro samo za kraj završio: 'Da, dobro, hvala ti,' i završio razgovor.

Mamić je utvrdio i kako Dinamo proživljava svoje zlatno razdoblje jer nogomet se igra radi trofeja. Smatra da navijača nema zbog slabog prvenstva, a da izbore nema smisla raspisivati jer bi njemu i njegovim ljudima trebalo dati da vodi puno više, a ne samo Dinamo.

Snimka cijele emisije, Ćiro se uključuje u 31.10