TPORTAL VAM DONOSI

Ludnica na tribinama ne prestaje: Atmosfera u Rijeci nikada nije bila bolja, Vatreni imaju podršku za poželjeti

16.11.2019 u 13:09

Bionic
Reading

Uoči utakmice Hrvatske i Slovačke (Rujevica, 20.45) zbog lošeg vremena na ulicama grada Rijeke nije se zasad mogla doživjeti ona prava nogometna atmosfera

Kiša i vjetar 'napali' su Hrvatsku, ništa drugačije nije ni u Rijeci gdje večeras Hrvatska traži izravan plasman na Euro 2020. U prijepodnevnim satima navijači su se posakrivali. Iako je kiša na neko vrijeme stala pa su i navijači izašli na ulice, oko 17 sati ona je počela ozbiljnije padati i tako dovela u pitanje odigravanje susreta godine.

Navijači su se sakrili u kafićima i restoranima, ali usprkos kiši nisu razočarali. Ulicama Rijeke čuje se pjesma.Travnjak na Rujevici je u fantastičnom stanju i može podnijeti i puno veće količine padalina, a kiša je stala u 20 sati tako da utakmica ipak nije došla pod znak upitnika.

Navijači su počeli puniti stadion pred utakmicu godine i čeka nas sjajna atmosfera na Rujevici.

Ranije tijekom dana susreli smo par navijača koji su vješali transparente i koji su se spremno fotografirali za tportal.

'Idemo po pobjedu, ništa drugo ne dolazi u obzir. Neće nas omesti ni ovo vrijeme. Ajmo Hrvatska', rekao nam je Željko Bulić iz navijačke udruge Uvijek vjerni.

Kako se utakmica bližila tako smo u gradu počeli susretati skupine hrvatskih, ali i slovačkih navijača koji su bili odlično raspoloženi, nasmijani i raspjevani te su njihova druženja i zajednička fotografiranja prolazila bez incidenata. Bilo je tu i navijača iz dijaspore, Stuttgarta...

  • +4
Hrvatski navijači uoči utakmice Izvor: tportal.hr / Autor: Silvijo Škrlec

Popričali smo i sa slovačkim navijačima koji su nam rekli kako su mogli kupiti 800-900 ulaznica i da su sve brzo razgrabljene. Oni vjeruju u pozitivan rasplet za svoju reprezentaciju.

'Ono što nam se dogodilo u Trnavi bila je sramota (poraz od Hrvatske 4:0 op.a.). Takvo nešto nam se više ne može dogoditi', rekao nam je Milan iz Trnave.

Dodajmo i kako je na Kantridi odigrana prijateljska utakmica navijača Hrvatske i Slovačke, sa svake strane je bilo po 200-tinjak navijača i sve je proteklo u sjajnom ozračju, a rezultat je bio u drugom planu. Dobra atmosfera i prijateljstvo navijača nastavilo se i na ulicama Rijeke gdje se slovački i hrvatski navijači zajedno zagrijavaju za utakmicu.

  • +13
Navijači u Rijeci zagrijavaju se za utakmicu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL