NA TENISU U LONDONU

Pogledajte kako su se Kovač i pričuvni igrači proveli na Čiliću

11.11.2014 u 10:47

Bionic
Reading

Meč najboljeg hrvatskog tenisača Marina Čilića, koji je izgubio od najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića 6:1, 6:1, s tribina su pratili izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač i nogometaši koji će se u srijedu suprotstaviti Argentini

U Londonu su, kako izvještava HNS, pod vodstvom izbornika Nike Kovača i trenera Vatroslava Mihačića imali prvi trening u trening-centru West Hama, Rush Greenu. Podsjetimo, otprije je poznato da će protiv svjetskog doprvaka Argentine igrati tzv. B selekcija Hrvatske (tzv. pričuvni igrači).

Trenirali su svi osim dvojca iz Dnipra, Nikole Kalinića Ivana Strinića, te Hrvoja Milića iz Rostova, a oni su se reprezentaciji pridružili malo kasnije. S obzirom na to da su mnogi igrači nastupili za svoje klubove ovoga vikenda, održan je regeneracijski trening.

Prvi put je s reprezentacijom bio i mladi branič Rijeke Matej Mitrović, a na početku okupljanja proslavio je i svoj 21. rođendan.


Svi reprezentativci i cijela delegacija dali su podršku najboljem hrvatskom tenisaču Marinu Čiliću koji je u prvom kolu teniskog Mastersa zaigrao u O2 Areni protiv prvog igrača svijeta Novaka Đokovića. Niko Kovač je očekivano bio najtraženija osoba za fotografiranje, što i ne čudi jer ova B momčad nema nijednu tzv. zvijezdu, ali nema sumnje da će nekoliko igrača iz ove selekcije vrlo brzo biti nezamjenjivo u A reprezentaciji.

Na društvenim mrežama neki od igrača objavili su i nekoliko videa te fotografija, a sudeći prema onome što je objavio Duje Čop, Tin Jedvaj i društvo dobro su se proveli u VIP loži O2 Arene u kojoj su bili smješteni. Nažalost, ovaj put nisu donijeli sreću Čiliću…

Djokovoc-Cilic ATP WORLD TOUR FINALS ... Skoro ...✌️???? @tinjedvaj16

A video posted by Duje Čop (@dujecop) on