ZA SVAKU OSUDU

Pogledajte kako je primitivac na Rujevici pokušao pokvariti Moharramijevu sreću

22.05.2023 u 07:51

Bionic
Reading

Dinamo je u posljednjoj utakmici 35. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige na Rujevici pobijedio Rijeku 2:1, a jedan od dva gola Modrih zabio je i iranski reprezentativac Sadegh Moharrami. Ne bi bilo ništa čudno, no to je ovom izuzetno pozitivnom dečku i dobrom duhu svlačionice - prvi u seniorskoj karijeri

Dugo će pamtiti Iranac Sadegh Moharrami utakmicu na Rujevici. Jer bila je to prva utakmica, u seniorskoj karijeri u kojoj je postigao pogodak. S time da Iranac ima već 27 godina i pregršt utakmica u nogama.

A koliko je to Moharramiju, inače jednom od omiljenih likova Dinamove svlačionice, značilo potvrdio je i trener Igor Bišćan, koji je nakon utakmice rekao kako su se u svlačionici jednako slavili taj pogodak i Dinamova pobjeda.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Inače, Moharrami je toliko željno iščekivao taj pogodak, pa je u prošlom kolu pokazao i malo nezadovoljstvo što mu Bočkaj, kod udarca za četvrti gol u mreži Šibenika, nije dodao.

Sada se Moharrami 'naplatio'.

No, da sve ne završi idealno na Rujevici, pobrinuli su se domaći navijači, koji su u petoj minuti sudačke nadoknade pokazali nedostatak kulture. Netko se 'potrudio' i s nekoliko metara daljine pljuvačkom 'pogodio' Iranca.

Moharrami ga je dostojanstveno obrisao s lica i nastavio kao da se ništa nije dogodilo. Pokazavši primitivcu da nije dostojan niti reakcije.

Trenutak kada je primitivac pljunuo Moharramija Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +18
Rijeka - Dinamo, SuperSport HNL, 21.5.2023. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport